Kom’ma

Ons inloopteam heet Kom'ma. Een inloopteam ligt in het verlengde van de consultaties van Kind en Gezin. Wij zijn daarom ook blij dat we samen in Campus O³ Schermafbeelding 2016-02-22 om 17.03.42 gehuisvest zijn. Daar vind je trouwens ook de omstandige beschrijving van Kom'ma.

Kom'ma biedt een plek voor ouders van kinderen die nog niet naar de (kleuter)school gaan. Sleutelwoord bij Kom'ma is "kansen". Wij gaan ervan uit dat iedereen kansen te bieden heeft en naar kansen op zoek is. De truc bestaat er dikwijls in om beide met elkaar in verband te brengen. Misschien heb ik in mijn schuif net de schroef liggen waar jij naar op zoek bent. Wij willen daarom zoveel mogelijk verschillende mensen bij elkaar krijgen en ervoor zorgen dat iedereen begint met uitwisselen. Omdat het bij ons over de kinderen gaat, willen we hen graag erbij zodat we het allemaal ongeveer over hetzelfde hebben.

De medewerkers van Kom'ma zitten niet te wachten tot jij naar ons toe komt. Wij zorgen ervoor dat we gevonden kunnen worden en komen naar jou toe: door bij Speel'Wij te zijn bijvoorbeeld, of door met onze Speel'Bus rond te toeren (opgelet: deze link opent in een ander tabblad).

Onze opdracht is eenvoudig: er mee voor zorgen dat alle ongeboren kinderen, baby's, peuters en kleuters van Genk even veel kansen krijgen.

Menu Title