Inloopteam

Spelen. Leren. Opgroeien

Inloopteam Kom’ma

 

Ons inloopteam heet Kom’ma. Een inloopteam ligt in het verlengde van de consultaties van Kind en Gezin. Wij zijn daarom ook blij dat we samen in Campus O³ gehuisvest zijn.

Kom’ma biedt een plek voor ouders van kinderen die nog niet naar de (kleuter)school gaan. Sleutelwoord bij Kom’ma is “kansen”. Wij gaan ervan uit dat iedereen kansen te bieden heeft en naar kansen op zoek is. De kwestie bestaat er dikwijls in om beide met elkaar in verband te brengen. Misschien heb ik in mijn kast net de schroef liggen waar jij naar op zoek bent. Wij willen daarom zoveel mogelijk verschillende mensen bij elkaar krijgen en ervoor zorgen dat iedereen met elkaar in contact komt. Omdat het bij ons over de kinderen gaat, willen we hen graag erbij zodat we het allemaal ongeveer over hetzelfde hebben.

Elke dinsdag in Noord, elke donderdag in Zuid en elke vrijdag in Genk-Centrum organiseren we het Vitamientje. We steken samen met jullie de handen uit de mouwen en koken een smakelijke, gezonde en betaalbare middag die we samen met de kinderen opeten. Zo wordt op-voeden wel erg praktisch! Voor dit aanbod moet je wel zeker op voorhand inschrijven.

De medewerkers van Kom’ma zitten niet te wachten tot jij naar ons toe komt. Wij zorgen ervoor dat we gevonden kunnen worden en komen naar jou toe: door aan Speel’Wij deel te nemen bijvoorbeeld, of door ook met de Speel’Bus rond te toeren.

Onze opdracht is eenvoudig: er mee voor zorgen dat alle ongeboren kinderen, baby’s, peuters en kleuters van Genk even veel kansen krijgen.