VZW PAS / Opvoedingswinkel

In onze opvoedingswinkel vind je vooral veel kennis over opvoeden en opgroeien. Die kennis zit bij onze opvoedingsconsulenten die ervoor geleerd hebben en er een jarenlange ervaring hebben op zitten maar evenzeer bij andere ouders die je er kan ontmoeten en waarmee je van gedachten kan wisselen.

We zoeken steeds naar nieuwe manieren om deze kennis en ervaring te kunnen delen met iedereen die bezig is met opvoeden en opgroeien van onze kinderen. Dat kan gaan over het lezen van een simpel foldertje dat we ontwikkelden rond zindelijkheid, over het gebruik maken van onze steeds groeiende verzameling van folders, brochures, boeken en teksten maar even goed over deelnemen aan een spel en ontmoeting tussen ouders met kinderen in dezelfde leeftijd.

Wij gaan in op elke vraag rond opvoeden en opgroeien. We kunnen niet elke vraag beantwoorden maar je kan er steeds van op aan dat we een eind met je op weg kunnen gaan, meestal tot je ons niet meer nodig hebt en soms tot aan een beter passend aanbod.

De opvoedingswinkel maakt deel uit van het brede aanbod aan preventieve gezinsondersteuning in Genk. Wil je weten welk aanbod er is voor heel Genk en meer concreet lezen over de manier van werken, dan vind je alle informatie op de Campus O3 website. Daar vind je ook alle recente nieuws.