stages

Omdat wij een klein team zijn met een zeer flexibele werking, stellen wij slechts een beperkt aantal stageplaatsen open. Wij kiezen ervoor om stageplaatsen aan te bieden voor wie een stageopdracht heeft van tenminste drie maanden of deeltijdse stages over een heel schooljaar. Omdat we ook rekenen op een hoge mate van zelfstandig werken, bieden wij enkel plaats aan laatstejaarsstudenten.

Wie dus als laatstejaars bachelor of master in een richting menswetenschappen of een communicatierichting zoekt naar een stageplaats, neemt contact met

Dirk Lambrechts
dirk.lambrechts@campuso3.be
0474 32 86 45

Het handigste is als je een mailtje stuurt met de naam van je richting, de periode waarvoor je een plek zoekt en je contactgegevens zodat we een afspraak kunnen maken. Als de stageplaats ingenomen is, dan zie je dat op de site van Campus O³

Voor het schooljaar 2019-2020 zijn de meeste stageplekken verdeeld. We zijn wel altijd op zoek naar stagiairs die gedurende het grootste deel van het schooljaar beperkt aantal dagen in de week stage willen lopen. Zij komen in aanmerking voor de Thuisploeg.

De stageplekken voor master en bachelor zijn volgend schooljaar reeds ingenomen.

Wel bieden wij nog stageplaatsen aan voor derdejaars graduaatsstudenten die over een heel schooljaar deel willen uitmaken van de Thuisploeg.

Graag mailen naar marc.janssens@campuso3.be